Renovatie: van oud naar nieuw

Alles is onderhevig aan veroudering; de tijden gaan snel en ook uw leefomgeving is weleens toe aan vernieuwing. Soms is renovatie noodzakelijk uit veiligheidsoverwegingen: uw trap is niet meer zo stevig of uw dak en/of gevel zijn toe aan een opknapbeurt. Maar ook als u puur voor de verandering een restauratie uit wilt laten voeren kunnen wij veel voor u betekenen. Voor al uw renovatieklussen in Spijkenisse kunt u een beroep op ons doen.

Laat ons uw renovatieklus opknappen

Wij zijn inzetbaar in een zeer breed gebied aan restauratieklussen. Voor woninginrichting verzorgen we vloeronderhoud (tapijt, vinyl, laminaat, giet- en grindvloer) en traprenovatie met hout en/of kunststof en trapbekleding.

Ook bij de afhandeling van uw calamiteiten is renovatie ons antwoord. Is uw keuken deels verloren gegaan bij een brand? Of heeft uw woonkamer schade opgelopen door een lekkende wasmachine in de badkamer? Met onze expertise en totaalaanpak in renovatie hoeft u zich geen zorgen meer te maken of u te ergeren aan uw huidige uitzichtloze situatie. Ons klusbedrijf helpt u uit de brand met een zeer deskundige hand.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over renovatie of voor een complete offerteaanvraag. Wij helpen u graag met uw renovatieprojecten in Spijkenisse en omgeving.